Läser på SvD att vår justitieminister för första gången kommenterar IPRED-lagen och då med orden ”debatt är bra”. Som det heter i Jeopardy, välkommen in i spelet! Hände det någonsin i Jeopardy att någon inte deltog i första omgången?

Nu är hon inte bara sist med att yttra sig i debatten, hon låtsas fortfarande som att den egentligen inte finns och om den mot förmodan gör det så bör den inte tas på allvar. Enligt Ask så är det en oerhört engagerad liten grupp som hörs mycket (läs: pirater) som för en massa väsen istället för att vara snälla tysta medborgare. Av rubriksättningen och valet av länkar till relaterade artiklar får man känslan att SvD inte håller med henne. Den lilla minoriteten som inte förstår sitt eget bästa är potentiellt onda består utöver bloggare även av en musiker, politiska ungdomsförbund, forskare, IT-säkerhetsexperter och undertecknad. För att nämna några på rak arm.

Betyder det här att jag hörs oerhört mycket? För senast jag kollade så var det här en obetydlig liten blogg som bara ett fåtal förvirrade själar tittar förbi och läser någon gång ibland. Även om läsarskaran verkar växa så dröjer det nog ett tag innan statistiken visar tusen träffar per månad.

Annonser