Sitter här och känner mig aningen sliten efter helgens bravader. Vill ogärna kalla mig bakis för jag mår ju bra, om än lite trött i kroppen. Schemat för helgen har varit fullspäckat fram till läggdags inatt.

Efter jobbet i fredags så bar det iväg direkt till sittning med Fossil. Fördrinken började vid 18. Vi var blygsamma 9 pers. Tre rätter och många sånger senare åkte var och en hem till sitt för att sova några timmar.

SOF-frukosten på lördagen var inte schemalagd fören halv tio så vi var några Fossil som träffades hos Nisse och bakade pannkakor först.

Därefter gick allt sedvanligt. Frukost med SOF, marsch och så småning om efter långa omvägar  hamnade man flera timmar senare på utediscot.

Har lärt mig några saker den här helgen. Visserligen sådant man egentligen redan visste men som ändå kunde ge en aha-upplevelse att inse på nytt. Studentikost cyklande i grupp kan vara det roligaste transportsätt som finns.

Har börjat ladda upp bilder och några ytterligare länkar finns det redan på sammanställningen. I likhet med tidigare så blir det till att skriva in ett lösenord för att komma åt sidan. Har man bara lite koll på sof så ska det inte vara några problem att gissa rätt lösenord. Förhoppningsvis redan på första försöket utan ytterligare ledtrådar.

Anledningen till lösenordet är för att utomstående ändå inte har något utbyte av att kolla på alla bilderna. Har man inte ens haft studentoverall på sig saknar man tyvärr nödvändiga förkunskaper för att kunna ta till sig bilderna och sätta dem i ett sammanhang. För en oinvigd kan det ju se ut bara som en massa glada förfriskade studenter iförda konstiga kläder. Det är ju så mycket mer än så. 🙂

Annonser